Набор 2010

Първа победа в първенството на Футбол 7 в столицата записаха малките таланти на Възраждане 2020, родени 2010 година. Те надвиха отбора на Витоша 13 с 3:1 и зарадваха треньора Йордан Димитров, родителите и ръководството на клуба.

Така след абсолютно нелепата загуба с 1:2 от Септември миналата неделя, дошла след над 20 удара в очертанията на вратата на съперника, сега се стигна до успех и множество детски усмивки.

Двубоят в големи периоди бе равностоен, като в средата на първата част Витоша 13 поведе с 1:0. До края й, обаче Възраждане 2020 обърна резултата до 2:1 след брилянтни попадения на капитана Ясин Сали. Той успя да завърши успешно фантастични комбинации, от които лъхаше много на футбол.

През вторите 15 минути Възраждане имаше превъзходство, но не успя да отбележи нов гол. В третата част се стигна до много красиво попадение на Йоан Крумов, който прати топката неспасяемо в сглобката на вратата за 3:1. Витоша 13 се опита да реагира, но така и не успя да отбележи повече голове.

FC_V2010.jpg

Набор 2009

След "корида" в мача с Левски 2009 (втори отбор, играещ под името Кремиковци), отбора загуби зложастно. Загуба на концентрация в отделни моменти през втората част, подари победата на съперника. 

През целия двубой отбора на Възраждане 2020 не отстъпваше по нищо , а в големи епизоди дори надиграваше именития си съперник. Мача забочна двуостро, като и двата отбора се бориха "мъжки" и не щадяха сили в единоборствата. Първото полувреме вървеше равностойно 1:1, преди един от основните бранители(Алекс) да получи тежка контузия, след сблъсък със съперник. Детето бе откарано в Пирогов със счупена ръка. 

Последваха още няколко, но по-леки контузии, следствие от грубата на моменти игра на Кремиковци. Това повлия на младите футболисти, започнаха да губят концентрация и да допускат неточности ... В крайна сметка това доведе и до загубата в двубоя, но по-важното е, че в срещата ясно се видя -

Възраждане 2020 футболно не отстъпва дори и на именитите грандове ... а даже напротив :)


Loading Conversation