viber_image_2021-03-06_22-07-38.jpg

Отборът на Възраждане 2020 започна по фантастичен начин пролетния дял на първенството по Футбол 9, организирано от ЗС на БФС.

Родените през 2009 г. таланти на треньора Йордан Димитров разбиха с 3:0 солидния тим на Септември.

На столичния стадион „Раковски“ „жълто-сините“ показаха впечатляваща игра и повече от заслужено стигнаха до престижния успех.

През първото полувреме нападателят Мартин Шопски се пребори със защитника на съперника и изведе Георги Сапунджиев на празна врата за 1:0.

Малко след това самият Шопски вкара топката в мрежата, отбелязвайки втория гол за Възраждане 2020.

Малките септемврийци се опитаха да се вдигнат на щурм, но стигнаха само до 2 греди на вратата, пазена от солидния в този мач Стилиян Падарев.

При една контраатака в средата на второто полувреме Мартин Шопски за пореден път надбяга защитата на Септември и хладнокръвно реализира за 3:0.

По този начин Възраждане 2020 стартира повече от успешно пролетния дял на първенството и даде солидни надежди на феновете за предстоящите мачове.

„Изключително доволен съм от борбата, хъса и себераздаването на всички деца. Те показаха своето израстване и честитя победата на всички деца, родители и членове на Управителния съвет. Ще продължим да работим още по-усърдно в бъдеще“, заяви старши треньорът Йордан Димитров.

 

 


Loading Conversation